Karakum Altındağ Belediyesi Anaokulu
YILDIZTEPE MAH. 226/1 SK. NO 2/1 ALTINDAĞ / ANKARA

VİZYON

Mutlu, kendine güvenen, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen , öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişmesine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimlerini desteklemek koşuluyla; Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Öğretim Şekli :İkili öğretim şekli

İkili öğretim şekli

Sabah 08:00-13:00 öğle 12:00-17:00

İl merkezine 11.2 km, ilçe merkezine 4.6 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bir kısmı gecekondu ve bir kısmı da yeni yapılanma ile oluşan apartmanlar ve siteler bulunmaktadır.